így dolgozom

1.

MEGRENDELŐI IGÉNY FELMÉRÉSE

A tervezési folyamat egy személyes találkozással indul, ahol megismerkedünk, beszélgetünk, feltérképezzük melyek a legfőbb igények a tervezés szempontjából. Számomra a megrendelő indítja el a tervezés folyamatát a saját elképzeléseivel, egyéniségével, életvitelével. Az első találkozóra, ha teheted, hozz magaddal néhány fotót a meglévő állapotról (alaprajzot, műszaki rajzot) és keress olyan hangulatképeket, amelyek tükrözik azt stílust, amit szeretnél elérni.

Ezután egy személyre szabott árajánlatot készítek figyelembe véve az egyedi igényeidet.

Anyagminták

2.

TÉRSZERVEZÉS / STÍLUSJEGYEK MEGHATÁROZÁSA

Anyagminták

Helyszíni felmérés alkalmával felveszem az ingatlan méreteit és elkezdjük az egyeztetést a térszervezési megoldásokkal kapcsolatban. Elkészítem a vázlattervet, melyben már kijelöljük az alaprajzi elrendezést, meghatározzuk a méreteket, figyelembe véve az anyagi lehetőségeket is.

Ezt követően jön a stílus, a színek, az enteriőr megálmodása. Ehhez készítek egy berendezési tervet, hangulat montázst az ízlésvilágodból kiindulva, de már a saját szakmai szemléletemmel kiegészítve. Ez alapján válogatjuk majd össze az otthon hangulatát meghatározó anyagokat: burkolatokat, színeket, tapétákat, kárpitokat, kiegészítőket.

Igény szerint látványtervek is készülnek, ahol már pontosan azok a kiválasztott anyagok, berendezési tárgyak szerepelnek, amik elhelyezésre kerülnek majd a megtervezett helyiségekbe.

3.

MŰSZAKI TERVEK KÉSZÍTÉSE / KIVITELEZÉS

Az anyagválogatás véglegesítése után kidolgozom részletesen a műszaki terveket és a kiviteli terveket, valamint meghatározzuk a teendőket lépésről-lépésre. A végleges tervdokumentációkból a szakemberek már pontosan tudnak dolgozni.

A tervcsomagot igény szerint kiegészítjük részletes berendezési listával /burkolat, világítás, bútorzat/. Szívesen ajánlok termékeket, segítek az egyedi darabok legyárttatásában, beszerzésében.

A kivitelezés folyamatát végéig követem: a kivitelezőkkel felveszem a kapcsolatot, segítek az anyagrendelések során és a hirtelen felmerülő kérdések megválaszolásában, hogy minden a terveknek megfelelően valósuljon meg. A tervezés legelejétől a kulcsátadásig nálam az ügyfél az első és legfontosabb ezért igyekszem a folyamat minden lépését kellő gondossággal, odafigyeléssel kezelni.

Lakberendezési terv

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ceciliainterior/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ceciliainterior/public_html/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ceciliainterior/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107